روش اجرا به تکنیک پارکینسون برای مدیریت زمان فیلم آموزشی 91 تکنیک مدیریت زمان و برنامه ریزی (نوشتن چک لیست روزانه کارها) سجاد سلیمانی کنترل اتلاف وقت و دزدان زمان

فیلم شماره ۵ – کنترل تکنیک پارکینسون در مدیریت زمان و جلوگیری از عقب افتادن کارها

زمان مطالعه: ۳ دقیقه

شما در قسمت پنجم از برنامه ۹۱ تمرین و تکنیک مدیریت زمان هستید، دوره‌ای که هر روز یک فیلم رایگان و یک تکنیک مدیریت زمان معرفی می‌کنم. امروز روز ۵م این تمرین است با تکنیک پارکینسون در مدیریت زمان و جلوگیری از عقب افتادن کارها؛ کنترل تنبلی و اهمال کاری؛ می خواهیم یک گام عملی برداریم.

وقتی بتوانیم قانون پارکیسنون را بشناسیم و آن را کنترل کنیم؛ در واقع تنبلی و اهمال کاری خودمان را کنترل کرده‌ایم و یکی از مهم‌ترین عوامل اتلاف وقت و تباه‌شدن زمان را گرفته‌ایم.

p05
تکنیک پارکینسون در مدیریت زمان

تمرین و تکنیک روز پنجم – پارکینسون و روشی برای کنترل آن

لطفا اگر تمرین شماره چهار را ندیدی، برگرد و اونها رو نگاه کن و انجام بده و بعدش بیا اینجا. حتما هم برگه‌ای بردار و بنویس، لینکش را اینجا می گذارم:

تمرین شماره ۵ – کنترل پارکینسون در انجام کارها

دیدن این فیلم از یوتیوب

اگر فیلم بالا به هر دلیلی منتشر نشد، می‌توانید از این قسمت و از کانال یوتیوب من این فیلم را مشاهده کنید:

همینجا در کامنت‌ها تمرین خودت را حل کن

پیشنهاد من این است که اگر می‌توانید زیر همین پست کامنت بنویسید. همین الان فکر کنید که بزرگترین مصداق‌ها و مثال‌ها در زندگی شخصی شما در مورد پارکینسون و کش آمدن کارها چیست؟

زیر همین پست بنویسید. این نوشته هم به شما کمک می‌کند ذهن‌تان را منظم کنید و هم دیگران با خواندن نظرات شما، می‌توانند یاد بگیرند.

در این شماره چه گفتم؟

امروز، روز پنجم تمرین ما هست. تمرین های ۹۱ روزه. هر روز یک تمرین، یک گام کوچک به سمت مدیریت زمان بهتر.

امروز میخوایم در ادامه‌ی تمرین دیروز که پارکینسون بود و قرار بود ما کارهایی که کش میدیم تو زندگیمون، کارهایی که طولانیه، همینجوری برای خودمون یک زمان بی نهایت بهش اختصاص میدیم و کش پیدا میکنه رو که دیروز پیدا کردیم، لیست رو نوشتیم، چراییش رو هم برای خودمون نوشتیم، امروز میخوایم ددلاین انجام بزاریم.

هرکسی تو زندگی خودش یه دونه از اون کارهایی که خیلی کش میده رو انتخاب کنه. ببین من امروز تو این دوره نمیخوام روش های انجام نشدی بگم، میخوام ریز کار بگم. میکرواکشن بگم که هر روز یک قدم برداری و بری به سمت حال خوب.

یکی از اون کارهایی که دیروز نوشتی و کشش میدی تو زندگی رو انتخاب کن، اون یه دونه رو ددلاین بزار و امروز یک قدم براش بردار امروز یک قدم خیلی خیلی کوچک براش بردار.

اگر مثلاً قراره تو یک کلاس زبانی ثبت نام کنی و حالا همینجوری کشش میدی ثبت نام میکنم امروز برو ثبت نام کن، اگر ثبت نام پروژه بزرگی هست، کار بزرگی هست، برو چهار تا رو خوب بشین بررسی کن که ثبت نام تو انجام بدی.

حالا تصمیمت رو یک روز دیگه انجام بده. اگه یک کتابی همینجوری رو میز مونده داره فحش میده بهت که بابا بردار منو بخون! امروز بردار و ازش ۱۰ صفحه بخون.

دقت میکنی؟ حالا من نمیخوام مصداق یا مثال ازش زیاد بگم تو ویدیوی قبلی گفتم امروز یکی از اون کارهایی که خیلی کشش میدی و برات مهمه که حتماً انجام بدی ددلاین کوچک یعنی تا ظهر، تا شب حتماً بزار و انجامش بده..

حس خوبی که بعد از انجام و بعد از یک قدم کوچک میاد نوش جونت حالشو ببر. اگه یه قدم کوچک به این سمت مدیریت زمان برداری یه آدم جدید بعد این ۳ ماه ساخته میشه که میتونه به آرزوهای بزرگش برسه و اونها رو محقق کنه.

من هم همراهت هستم، بعنوان مدرس و مربی مدیریت زمان و برنامه ریزی کنارت هستم و کمکت میکنم. به شرطی که همراه باشی، اینو انجام بده و قبلی هارو ببینی. بریم به سمت روزهای آینده و تکنیک های دیگه…

لیست ۹۱ تمرین و تکنیک مدیریت زمان

امیدوارم امروز فقط به این تکنیک پایبند باشید و فردا به سراغ ِ تکنیک دوم بروید. روی دکمه‌ی زیر کلیک کنید تا به صفحه‌ی اصلی ۹۱ تکنیک مدیریت زمان بروید:

در اینجا می‌توانید مابقی تمرین‌ها و تکنیک‌ها را مشاهده کنید.

پیشنهاد جدی من این است که هر روز فقط و فقط یکی از این تمرین‌ها و تکنیک‌ها را مشاهده کنید و انجام دهید. در عجله کردن برای دیدن آنها، طمع نکنید که هیچ سودی برای شما ندارد.

لطفا به این مطلب امتیاز دهید 🙂
[Total: ۱ Average: ۵]

2 thoughts on “فیلم شماره ۵ – کنترل تکنیک پارکینسون در مدیریت زمان و جلوگیری از عقب افتادن کارها

  1. امیر says:

    سلام.ببخشید منی که باید درروز کلی درس بخونم و کلا درس خوندن رو کش میدم چطوری یک گام کوچیک بردارم؟؟

    • سجاد سلیمانی says:

      سلام – وقتی اصلا درس نمی خونی یک گام کوچک برای تو میشه مثلا دو ساعت
      همین دو ساعت رو برای خودت تعیین کنی بهتر از اینه که بگی صبح تا شب درس می خونم
      بعد به مرور این دو ساعت رو افزایش بده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.