این گفتگو دربارهی روش های مطالعه و به ویژه کتاب و کتاب خواندن است. در یک گفتگوی دوستانه با علی کریمی دربارهی کتاب خواندن یا همان مطالعه خوب، چگونگی ایجاد عادت مطالعه، یادگیری و همچنین روش پیدا کردن کتاب خوب صحبت کردهام و در این فیلم (ویدیو) علی از تجربیات و آموختههای خودش برای ما گفته است.
علی از روشهایی برای پیدا کردن کتاب خوب و مورد نیاز خودمان صحبت کرده و حتی ابزارها و سایتهای خوبی را برای پیدا کردن بهترین کتابها (یا کتابهای خوب) را گفته است. (من هم در تدوین فیلم تلاش کردهام هر مثالی که علی میگوید را در فیلم آموزش بدهم)
شما در فیلم این گفتگو از تجربیات شخصی و زندگینامه او نیز خواهید شنید. قبل از دیدن فیلم کامل این گفتگو یک معرفی بسیار کوتاه خواهم داشت.
در ضمن، این فیلم در ادامهی روشِ بسیار مهم چالش فردی تهیه شده است. روشی که من آن را برای کارها مختلف (مطالعه/استفاده میکنم. این روش را هم در ادامه معرفی میکنم و امیدوارم شما هم از آن استفاده کنید.
.دربارهی علی کریمی
علی کریمی یک مشکل بزرگ دارد: او هم اسم فوتبالیست معروفمان است و با توجه به اینکه وبلاگ بسیار فعالی دارد اما در نتایج جستجو به سختی دیده میشود. احتمالا وقتی اسم علی کریمی را میشنوید این عکس به یادتان میآید:
.
اما خب علی کریمی ما این شکلی نیست. فوتبالی نیست اما فوتبالیها را دوست دارد 😉 . علی خودش را یک وبلاگ نویس و نویسندهی آنلاین میداند، عنوانی که شاید سالهای گذشته بیمعنا بود اما این روزها به عنوان یک هویت کاملا مستقل پذیرفته شده است. به همین جهت علی وبلاگِ خودش را سایلاگ گذاشته است.
.فیلم کامل گفتگو
در این بخش میتوانید فیلم کامل این گفتگو را مشاهده کنید.
.دانلود مستقیم این فیلم
در این قسمت میتوانید این فیلم را در کیفیتها و حجمهای مختلف از سرور آپارات دانلود کنید.
دانلود فایل صوتی این گفتگو
در این قسمت میتوانید فایل صوتی همین گفتگو را بشنوید یا دانلود کنید:
. .کمی دربارهی محتوای این گفتگو
به صورت چکیده و مختصر اگر بخواهم از محتوای این گفتگو برای شما بگویم، به لیستی از چنین مواردی باید اشاره کنم:
چگونه / چطوری یک کتاب خوب را برای مطالعه و خواندن پیدا کنیم؟ چگونه / چطور بدانیم کتاب های خوب ترجمه شده به فارسی را پیدا کنیم؟ (کتابهای به روز دنیا و جدید و مثلا به زبان انگلیسی) یک کتاب را چگونه بخوانیم؟ چندبار بخوانیم؟ روش های مدیریت زمان در مطالعه و کتاب خواندن کدام است؟ چطور کتاب های خوب و به روز دنیا را در سایت آمازون amazon و کتابخانه ملی ایران پیدا کنیم؟ آیا کتاب های صوتی و شنیداری می تواند برای ما مفید باشد؟ کی و کجا؟ برای مطالعه در کنارها میتوانیم از وبلاگ ها و سایت ها نیز استفاده کنیم؟ روش هایی برای اتصال مفاهیم و نکات کتابهایی که می خوانیم آنچیزی را که یاد میگیریم، بنویسیم. (مخصوصا در وبلاگ) مطالعه در شبکه های اجتماعی مفید است؟ چرا؟ علاوه بر لیست بالا نکات ریزی هم در این گفتگو بیان شده است که شما میتوانید با دقت در آن، نکاتی را که مناسب خود شماست، گلچین کنید و از آن استفاده کنید. . .مطالب و نوشته های مرتبط – یادگیری تکمیلی
در فیلم بالا به یکسری از مطالب و نوشتهها و مراجع دیگر اشاره شد که اینجا به صورت کوتاه برای شما لینکها و آدرس های آن را قرار میدهم تا اگر علاقمند بودید بتوانید آنها را پیگیری کنید.
ما دربارهی چالش فردی صحبت کردیم. روشی بسیار مفید و کاملاً عملیاتی که شما میتوانید برای ساختن یک عادت خوب در زندگی یا کنار گذاشتن عادتهای بد و زشت خودتان از آن استفاده کنید. اگر میخواهید دربارهی این چالش خوب مطالعه کنید، روی لینک زیر کلیک کنید:
آموزش کامل چالش فردی (یا چالش شخصی)
پیشنهاد جدی من یادگیری چالش فردی است!
من قبلاً این چالشها را اجرا کردهام و چند نمونه را به صورت کامل از صفر تا صد آن را در سایتم معرفی کردهام که برای نمونه میتوانید یکی از بهترین چالشها را که مربوط به مطالعه روزانه و هر روز کتاب خواندن بود، در آدرس زیر ببینید:
در متن ویدیو به دو فیلم آموزشی دیگر هم اشاره کردهام که پیشنهاد میکنم اگر علاقمند به این مباحث هستید و میخواهید روی یادگیری خودتان کار کنید و مطالعه بهتری داشته باشید، این دو فیلم را هم از دست ندهید:
۱- فیلم کامل کارگاه مدیریت دانایی دکتر شروین وکیلی
۲- فیلم گفتگوی من با محمد حسینی (مدرس تندخوانی) به همراه سه فیلم رایگان آموزشی دیگر
.یکی دیگر از روشهای بسیارکاربردی که علی کریمی به آن اشاره کرد، استفاده از تکنیک پومودورو برای مطالعه کردن بود. شاید شما به شکل دقیقی با این تکنیک آشنا نباشید. من در آدرسهای زیر این تکنیک را به صورت کامل به شما معرفی کردهام:
۱- آموزش کامل تکنیک پومودورو ۲- فیلم مشاوره و پاسخ به سوالاتِ دوستان دربارهی تکنیک پومودورو .تصاویری از محتوای فیلم گفتگو
چند عکس از داخل این ویدیو را برایتان جداکردهام تا با فضای کلی آن آشنا شوید. میتوانید آن ها را ببینید: . . . . . .سوالی دارید؟ بپرسید!
اگر برایتان سوالی دربارهی محتوای این فیلم پیش آمده است، همینجا و در بخش نظرات سایت بنویسید تا من یا علی کریمی عزیز پاسخگوی شما باشیم.
اما اگر سوالات کلی و دیگری دربارهی مدیریت زمان، مطالعه کردن و برنامهریزی و… دارید میتوانید در بخش مشاوره رایگان و پرسش و پاسخ برای من بنویسید.
.راستی…
من یک بخش ویژه در سایتم دارم به نام کتابخانه زمان؛ که در آن کتابهای ویژه مدیریت زمان؛ کتابهای پیشنهادی خودم و فایل PDF مقالهها و نوشتههای متنوعی را در آنجا منتشر میکنم.
پیشنهاد میکنم این بخش ویژه را از دست ندهید.
کتابخانه زمان
.یک نکته:
جهت امنیت بیشتر فایلهای تولیدی و دسترسی بیشتر علاقمندان به این فایلها، این فیلم در یوتیوب نیز بارگذاری شد. اگر به هر دلیلی فیلم بالا پخش نشد، میتوانید از این آدرس استفاده کنید.
.آدرس کوتاه این مطلب:
سلام وقت بخیر
در مصاحبه با اقای کریمی یک وبسایت معرفی کردید که واضح نیست اسمش.
این وبسایت در رابطه با پادکست هست
منصور جان سلام
ای کاش به طور دقیق میگفتی که در کدام بخش از مصاحبه به این نکته اشاره شده است تا من آن را بازبینی میکردم و برای تو مینوشتم.
اگر علاقمند به پادکست شدهای یک پیشنهاد خوب برای تو دارم. من در یک مطلب اختصاصی تعداد زیادی از پادکستها و پادکسترهای ایرانی و فارسی را معرفی کردهام. البته رویکرد اصلی من معرفی پادکست هایی بود که برای رشد فردی و تغییر شخصی مناسب باشند.
اما با توجه به اینکه این محتواها همه در کنار هم قرار دارند، تو میتوانی موضوعات مورد علاقه خودت را به شکلی ویژه در آن برنامههای و اپلیکیشن ها پیدا کرده و دنبال کنی. نوشتهی من این بود:
پادکست چیست؟ معرفی بهترین پادکست های ایرانی و فارسی
حتی نمونههایی از آنها را برای دانلود مستقیم قرار دادهام که میتوانی همانجا دریافت کرده و بشنوی.
امیدوارم این سرنخ به اندازهی کافی و برای سالها محتوای آموزشی خوب صوتی را در اختیار تو قرار بده.
با مهر
سجاد سلیمانی
بسیار مفید و عالی
Pingback: منتخبی از محتوای منتشرشده در فضای وب (34) - روزنوشته های حسین قربانی
بسیار مفید بود ، ممنون از زحماتتون