فیلم او HER با هدف فیلم درمانی

معرفی و دانلود فیلم هر HER | فیلم درمانی | ترک وابستگی و اعتیاد به تکنولوژی

من یک پکیج از فیلم‌های خوب دنیا را جمع کرده‌ام و در کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی مدیریت زمان و یا جلسه‌های مشاوره تلاش می‌کنم متناسب با شخصیت طرف یا مسئله‌ای که دارد علاوه بر آموزش‌ها، گفته‌ها و فایل‌ها، یک یا چند فیلم سینمایی خوب که در دنیا تحسین شده‌اند را معرفی کنم، به این کار فیلم درمانی یا فیلم تراپی می‌گویند.

فیلم‌ها در راستای مطالب آموزشی ارائه شده معرفی می‌شوند و عملا تاثیرگذاری بسیار عمیقی دارند. (درست مثل خواندن نوشته‌های بالا و سپس دانلود و تماشای این فیلم که باعث می‌شود شما با مدل ذهنی و باورهای من در رابطه با این موضوع دقیق‌تر آشنا شوید).

معرفی فیلم:

امروز قصد دارم یکی از فیلم‌های خوبی را که برای زمان‌جویان عزیزم معرفی می‌کنم را خدمت شما معرفی کنم. فیلم سینمایی HER یا او یکی از شاهکارهای سینمایی در رابطه با همه‌ی حرف‌هایی که نوشتم. فیلمی در گونه کمدی-درام رمانتیک علمی-تخیلی است که اسپایک جونز نویسندگی و کارگردانی آن را برعهده داشته است. محوریت داستان درمورد مردی است که با یک سیستم‌عامل هوشمند رایانه‌ای که دارای صدا و شخصیت یک زن است رابطه عاطفی برقرار می‌کند. اجازه بدهید بخشی از خلاصه داستان را برای شما بیان کنم اما تا جایی که کلیت داستان لو نرود…

فیلم درمانی و فیلم تراپی - فیلم سینمایی HER یا او داستان وابستگی و اعتیاد به شبکه‌های اجتماعی اینترنت و موبایل و است - سجاد سلیمانی آموزش مدیریت زمان

ماجرای فیلم:

ماجرای فیلم در سال ۲۰۲۵ رخ می‌دهد. تئودور توامبلی که مردی درون‌گرا و منزوی است، در شرکتی کار می‌کند که نامه‌های زیبا و عاطفی برای متقاضی‌هایی که خود قادر به نگارش چنین نامه‌هایی نیستند، می‌نویسد. او زیاد خوشحال نیست چون در آستانه طلاق از همسرش کاترین ، زنی که از دوران کودکی با هم بزرگ شده‌اند، قرار دارد.

تئودور نرم‌افزاری گویا دارای هوش مصنوعی خریداری می‌کند، نرم‌افزار به گونه‌ای طراحی شده تا با صاحب خود تطابق پیدا کرده و به روز شود. تئودور صدای زنانه را برای نرم‌افزار انتخاب می‌کند و نرم‌افزار خود را سامانتا معرفی می‌کند. تئودور از قابلیت‌های سامانتا در شناخت حالت‌های روحی انسان شگفت زده می‌شود.

سامانتا در گفتگوهایش با تئودور شخصیتی زنانه از خود بروز می‌دهد، همیشه در دسترس است و با علاقه و دقیق به حرف‌های تئودور گوش فرا می‌دهد. از او حمایت کرده و زحمتی برای تئودور ندارد. …. +

پیشنهاد من:

پیشنهاد من این است که معرفی و خلاصه فیلم را همین‌جا از من قبول کنید و سپس به سراغ دیدن فیلم بروید. اجازه بدهید داستان فیلم و کش‌وقوس‌های تئودور و معشوقه‌ی دیجیتالش سامانتا شما را به مهمانی کشف ایده‌ها و حرف‌ها و نکته‌ها دعوت کنند. دقیقا به همین دلیل من از بیان همه‌ی جزئیات فیلم و لو دادن داستان پرهیز کردم.در ادامه تریلر رسمی فیلم را با هم ببینیم تا عطش ما برای کشف داستان و فضای کلی فیلم کمتر شود  😉 

این فیلم برای چه کسانی توصیه می‌شود؟

دیدن این فیلم را پس از مطالعه‌ی نوشته‌های بالا، به افراد زیر توصیه می‌کنم. اگر مشکلاتِ دیگر یا مسئله‌ای مخصوص خود را دارید می‌توانید در یک پیام خصوصی با من در میان بگذارید تا برای شما پاسخ مناسب‌تری ارائه کنم.

  • همه‌ی کسانی که در زندگی احساس تنهایی می‌کنند
  • کسانی که در دنیای دیجیتال دنبال عاشق‌پیشگی هستند
  • کارمندان شرکت‌ها یا سازمان‌هایی که اعتیاد بسیار به گوشی تلفن و اینترنت دارند، پیشنهاد می‌کنم این فیلم را با هم در یک دورهمی ببینند.
  • کسانی که به شدت وابسته به اینترنت و شبکه‌های اجتماعی و موبایل هستند و از یک نوع اعتیاد خفیف رنج می‌برند.
  • همه‌ی کسانی که عموم روابط انسانی خود را داخل شبکه‌های اجتماعی و به صورت مجازی پیش می‌برند.
  • فریلنسرها و دوستانی که استارتاپ‌های اینترنتی دارند.
  • همه‌ی دانشجویان رشته‌های کامپیوتر (نرم‌افزار و سخت‌افرار) به ویژه برنامه‌نویس‌ها.
  • نوجوانان (دختر و پسر) که به شدت وابسته به اینترنت و شبکه‌های اجتماعی هستند.
  • و…

آموزش مدیریت زمان هنگام کار با موبایل و شبکه‌های اجتماعی

در یک بخش بسیار ویژه و پرملات به آموزش تخصصی و رایگان مدیریت زمان ویژه‌ی شبکه‌های اجتماعی (مثل فیسبوک – اینستاگرام – توئیتر و تلگرام و….) و هنگام کار با تلفن همراه و بازی ها و… پرداخته ام. اگر علاقمند هستید این بخش را ببینید روی لینک زیر کلیک کنید:

آموزش مدیریت زمان با موبایل و شبکه‌های اجتماعی

فیلم درمانی:

همانطوری که می‌دانید من آرشیوی از بهترین فیلمهای تاریخ سینما را با هدف ِ آموزش ِ عمیق برخی مفاهیم به دوستان خودم ارائه می‌کنم و برخی دیگر را هم به عنوان فیلم‌های عالی تاریخ سینمای ایران و جهان تا تماشا کنند و لذت ببرند.
اگر دوست دارید لیست همه فیلم‌های معرفی شده را ببینید، روی لینک زیر کلیک کنید:

آرشیو فیلم درمانی و بهترین فیلم‌های تاریخ سینما ایران و جهان

اگر برایتان سوال شده که فیلم درمانی چیست و چگونه می‌تواند به ما کمک کند؟ و اینکه آیا واقعا اثری هم می‌تواند دیدن فیلم داشته باشد، پیشنهاد می‌کنم نوشته‌ی بلند مرا همراه نظرات یک روان‌پزشک مطرح بخوانید تا دلایل اینکار برایتان شفاف‌تر شود:

فیلم درمانی چیست؟ چگونه به ما کمک می‌کند؟ همراه معرفی رده‌های سنی فیلم‌ها

البته لازم به توضیح است که من پکیج‌های مختلفی را دسته‌بندی کرده‌ام. این فیلم را در «پکیج فیلم‌های مدیریت زمان» دسته‌بندی می‌کنم.

فیلم درمانی فیلم تراپی مدرسه زمان به همراه معرفی بهترین فیلم های معرفی تاریخ سینما همراه تحلیل

آدرس کوتاه این نوشته:

http://zaman.link/her

10 thoughts on “معرفی و دانلود فیلم هر HER | فیلم درمانی | ترک وابستگی و اعتیاد به تکنولوژی

  1. محمد صدرا بیداری says:

    سلام ببخشید یه فیلم سریالی وجود داره که من خیلی واسش به اعتیاد رفتم وقتی که شبه نمیتونم بخوابم فقط فکرش رو میکنم یه جوری شده که صبحا فقط با امید دیدنش بیدار میشم از درسامم عقب موندم چکار کنم نمیدونم تورو خدا کمکم کنید از زندکی دست کشیدم

    • سجاد سلیمانی says:

      صدر جان سلام عزیزم
      روزی فقط یک قسمت از سریال رو می بینی یا اینکه هر روز چند قسمت از اون سریال رو میبینی و فردا باز هم چند قسمت؟

  2. محمد says:

    از شما سپاس گزارم، آموزنده بود و امیدوارم بتوانم به آن عمل کنم.

  3. Pingback: امروز پاسخگو نیستم ** مناسب سم زدایی و دیتاکس و کنترل شبکه های اجتماعی - سجاد سلیمانی

  4. Pingback: امروز پاسخگو نیستم ** مناسب سم زدایی و دیتاکس - سجاد سلیمانی

  5. یه دوست says:

    سلام.
    بسیار عالی بود و مطمعنم که هم فیلم هم مطالب برای کسانی که در این باتلاق گیر کردن موثر خواهد بود چرا که در گذشته ن چندان دور من هم گرفتار این بلا بودم که به لطف خدا رهایی پیدا کردم اولش خیلی سخت بود اما به مرور بخ نبود فضای مجازی عادت کردم

  6. فروغ السادات says:

    سلام . فیلم هِر رو دیدم عاالی بود مرسی بابت پیشنهاد خوبتون .
    من این برداشت رو از فیلم داشتم که آدما به مرور زمان خودشون و دنیای زیبای اطرافشون رو فراموش میکنن سرگرم خیلی چیزها میشن که اونارو از خودشون دور میکنه و فکر میکنن برای پر کردن این خلا نیاز به یک فردی دارن که کمکشون کنه و این احساس کمبود رو براشون پر کنه .

    ممکنه فردی پیدا بشه که باعث شه افراد خودشون رو یادشون بیاد و این تنها برای اونها به یاد اورنده ی خودشون نیست و باعث میشه که وابستگی شدیدی پیدا بکنن به بودن اون شخص که با بودنش دنیای اطراف و خودشونو بهتر میدیدن درصورتیکه باید بدون هیچ فردی و وابستگی به تعریف و دید خوب دیگران به زندگی ، خودمون خودمون رو پیدا کنیم متوجه زیبایی هامون بشیم خودمون رو دوست داشته باشیم دنیا رو بهتر و بادقت بیشتر ببینیم .

  7. علي says:

    سلام مرسی جناب سلیمانی
    من هم مثل خیلی از دوستان گاهی از استفاده زیاد از موبایل خسته می شوم. البته حس بدی ندارم و خوشبختانه هرگاه چنین احساسی به من دست میده فورا یکی از چالش های بالا را اجرا می کنم. مثلن روزهای تعطیل ، موبایل رو هم تعطیل می کنم. یا شبکه های اجتماعی رو فقط وقتی سیستم رو روشنم می کنم استفاده می کنم. یا گاهی هم دیتاکس می کنم که تجربه خوبی هم بودهدد
    با این وجود نکات بسیار خوب و جامعی در مقاله ات ذکر شد و بییار هم مفید خواهد بود.
    امیدوارم بتونم این فیلم رو ببینم و بعد در موردش باهم صحبت کنیم.
    مرسی از فعالیت ها و پویا بودنت
    شاد باشی

    • سجاد سلیمانی says:

      بسیار عالی علی جان, فقط یک نکته اینکه:
      اگر قصد داری چالشی را انتخاب کنی لطفا قواعدی که در مورد چالش ها اعلام کردم را رعایت کن تا بسادگی موفقیت را لمس کنی
      ساده و کوچک انتخاب کن
      بازه زمانی تعیین کن
      یک سیستم نظارتی داشته باش (نوشتن روی برگه)
      جایزه خوب و شیرین برای خودت انتخاب کن
      جریمه جدی برای خودت بگذار

      امیدوارم برداشت ها و نظرات ارزشمندت درباره فیلم را اینجا بخوانم.

  8. احمد says:

    سلام اقای سلیمانی
    ممنونم از معرفی این فیلم
    این فیلم رو قبلا دیده بودم ، ولی جهت سرگرمی

    فرصتی شد تا این بار با این دید ببینم که مخاطب فیلم خودم هستم و شاید خودم هم مثل نقش اصلی فیلم درگیر اون مشغله های مجازی هستم.

    فکر میکنم مشکل خیلی از ماها اینه که مخاطب فیلم ها و خیلی از فایل های اموزشی رو خودمون نمیبینیم ، برای همینه که در عمل لنگ میزنیم…

    مطالبتون رو هم در این مورد مطالعه کردم خیلی جالب بود
    یکی از دوستان همین روش دیتاکس رو پیشنهاد میدادن ، ایشون هر از گاهی اطلاع میدن که من ۴روز تلفن همراهمو خاموش میکنم و برای دسترسی به من به خانه یا محل کار مراجعه کنید ، تا الان روش ایشون رو امتحان نکرده ام ، ولی با خواندن متن شما ، بر ان شدم که حتما برای یکبار هم که شده این روش رو امتحان کنم.

    به نظرم چون فرهنگ استفاده از دنیای مجازی رو ما تا الان یاد نگرفته ایم ، بهتره به قول شما اول کار با چاقو رو یادبگیریم و بعدش ازش استفاده کنیم ، چون تا زمانی که بلد نباشیم ، مشخصه در درجه اول به خودمون و در درجه دوم به دیگران اسیب خواهیم زد….

    شاد باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.