سایمون سینک (Simon O. Sinek – یا سیمون سینک) از جمله نویسندهها و سخنرانهایی است که چند وقتی است با او آشنا شدهام و کتابی از او خواندهام و این ویدیو گفتگوی او را دیدهام. تلاش میکنم به مرور کتابهایی از او و سایر سخنرانیهایش را برای شما همینجا منتشر کنم.
در این گفتگوی کوتاه و بسیار جالب را که من محتوای آموزشی – انگیزشی معرفیش میکنم، او دربارهی تغییرات فرهنگی در سازمانها و شرکتها میگوید. از نگاه و مدل ذهنی و پاردایمهای مدیران شرکتها و نیروهای جدید و آدمهایی که اسیرفناوری هستند و به گونهای دیگر فکر میکنند و به طور کلی رهبری سازمان را هم به چالش میکشند.
البته از سویی دیگر هم به اعتیاد ما به شبکههای اجتاعی، نابلد بودن ارتباط گیری (و ایجاد ارتباط درست در تیم های کاری و شرکت) اشاره میکند و به صورت بسیار خلاصه و جالب، نکاتی آموزنده از روشهای درست را هم بیان میکند. مهارتهای ارتباطی که این روزها برای همهی ما میتوانید مفید و آموزنده باشد.
یکی از نکتههای مهمی که او اشاره میکند این است که نسل جدیدی که وارد شرکتها و سازمانها میشوند؛ چند مسئلهی اساسی دارند: یک) نحوه تربیت دو) فناوری سه) عجول بودن و چهار) محیط. عواملی که داره از عزت نفس ما کم میکنه. سپس او به ترتیب به هر یک از اینها اشاره میکند و تلاش میکند در زمانی کوتاه علاوه بر تشریح مسئله، راهحلهایی هم برای ما ارائه کند.
.ویدیو گفتگو با سایمون سینک با زیرنویس فارسی
. . وبسایت رسمی سایمون سینک .به راستی آیا تعادلی در کار خودمان و جهان نوینی که ارتباطات بسیار وسیع اینترنتی دارد، توانستهایم برقرار کنیم؟
اگر شما مدیر یک مجموعه و شرکت هستید، با مشکلاتی که آقای سینک اشاره کردند، روبه رو شدهاید؟ چه تصمیمی گرفتید و چه بازخوردی داشت؟ آیا واقعا میتوان کنترل بیش از حدی را اعمال کرد؟ آیا گفتگو تاثیرگذار است؟
من به عنوان یک انسان در عصر جدید که درگیر شبکههای اجتماعی هستم، آیا افسردگی دارم؟ آیا زندگی واقعی من همانچیزی است که در شبکههای اجتماعی نمایش داده میشود؟.
. .دانلود رایگان این ویدیو:
این ویدیو را میتوانید از سرورهای آپارات مستقیم و به صورت رایگان در حجمهای مختلف دانلود کنید:
این ویدیو در یوتیوب هم بارگذاری شد. .نوشتههای مرتبط:
یک مطلبی را قبلا منتشر کرده بودم که میتواند به بخشی از صحبتهای آقای سایمون سینک مرتبط باشد، اگر علاقمند به برگزاری جلسات تیمی بهتر هستید، نوشتهی زیر را بخوانید:
.یک نوشتهی دیگر هم برای کسانی که معتاد شبکههای اجتماعی و موبایل و اینترنت هستند. در این نوشته من علاوه بر صحبتهای خودم یک فیلم سینمایی خوب برای زمان جویان عزیز در نظر گرفتهام تا به کمک آن بتوانید اعتیاد به شبکههای اجتماعی را کنترل کنید. برای خواندن این نوشته روی لینک زیر کلیک کنید:
ترک اعتیاد به شبکههای اجتماعی، موبایل و اینترنت
.همچنین یک سری نوشته دیگر هم دارم که تکنیک سمزدایی یا Detox را آموزش میدهند. روشی که مخصوص کنار گذاشتن دائمی یا موقت و کنترل قدرت نفوذ شبکههای اجتماعی و موبایل (و اصولا هر رسانهای در زندگیمان) هستند. برای دیدن این روشی و تجربههایی که خودم داشتهام، پیشنهاد میکنم نوشتهی زیر را دنبال کنید:
.اگر علاقمند به روشی که من در نوشتهی بالا (معرفی فیلم سینمایی خوب و مرتبط) در پیش گرفتهام را میتوانید روی لینک زیر کلیک کنید و سایر فیلمها و کلیپها را مشاهده کنید:
.من همهی ویدیوهای مدرسه زمان را در یک بخش ویژه جمعآوری کردهام که شامل فیلم سینمایی، مستند و آموزشی و انگیزشی است. برای دیدن همهی آنها میتوانید به تلوزیون زمان مراجعه کنید.
.
.
آدرس کوتاه این نوشته:
. .این ویدیو توسط <سایت دانالو> ترجمه و منتشر شده بود.
لینک یوتیوب سالمه اما لینک های دانلود مستقیم آپارات درست نیستن(احتمالا لینک های دانلود ایجاد شده موقت بودن)
با حرفاش قشنگ ثابت میکنه چه خوشخیال فکر میکنیم همه چیز تحت کنترل مون و بعد همش میپرسیم چرا اوضاع مرتب نیست!
خب بهجای کنترل، گوشی مدام دستمونه😅
کنترل دست عادتهاست و آنتن مدل ذهنی نسل هزاره تا اطلاع ثانوی برفکی😕
تلنگرهای اساسی وارد میکنه و چقدر خوب و به روز داره حرف میزنه
قابلیت مهم سایمون سینک اینه که خیلی رسمی صحبت نمیکنه و مثل برخی که مغزشون در دهههای گذشته گیر کرده (و دور و بر ما پر است از این آدمها)؛ حرفهای از رده گذشته را تحویل نمیدهد.
من اینها رو ازش بیشتر دوست دارم. و صدالبته که مدل ذهنی خیلی خوب و توسعهیافتهای داره و میتونه مسائل مهم، راه حلهای ساده بده.
پیگیری مطالب مرتبط با سایمون سینک:
من تلاش میکنم از این آدم مطالب خیلی بیشتری را منتشر کنم و امیدوارم گلچینی از حرفها و نوشتهها و کتابهاش رو جمعآوری کنم. تو ( و بقیه زمانجویان عزیز) میتوانند همهی نوشتههای مربط با سایمون سینک را در لینک زیر دنبال کنند:
همهی مطالب مرتبط با سایمون/سیمون سینک
.
Pingback: امروز پاسخگو نیستم ** مناسب سم زدایی و دیتاکس - سجاد سلیمانی
این کلیپ دقیقا حال من او توصیف می کنه
نمی تونم با دوستام در دنیا واقعی ارتباط داشته باشم شاید سالی یه بار ولی وقتی حالم بده به همون دوست دادن پی ام می دم ..
آره رضایت شغلی ندارم فکر می کنم تو اون دفتر فرد غیر مفیدی هستم ..همش نگران امنیت شغلیم ..نمی تونم ارتباطاتم قوی باشم با افراد
ای کاش برای این هام راه حل می گفت
چقدررر خوب بود
ممنون واقعا
دو هفته اى میشه که اینستاگراممو پاک کردم
و خیلى جالبه که هیچ رغبتى ندارم دوباره برگردم!
به نظرم استرس و فشارهاى زندگى به اندازه ى کافى زیاد هست که وقتى براى حرص خوردن درمورد زندگى دیگران نذاره!