مدیریت زمان به راستی چیست؟ ما چگونه میتوانیم زمان خودمان را مدیریت کنیم؟ اصول و قواعد مدیریت زمان چیست؟ چه تعریف درست و شیوهی خوبی برای مدیریت زمان وجود دارد؟ من چگونه میتوان به بهترین شکل زمان خودم را مدیریت کنم و یا کمی سختتر بپرسید: زمان چیست و چگونه باید آن را مدیریت کرد؟
شاید برای شما هم چنین سوالاتی در میان آموزشهای انبوه مدیریت زمان که وجود دارد پیش آمده است و علاقمند هستید یک روش و تعریف ساده برای مدیریت داشته باشید. در این نوشته قصد دارم به این موضوع بپردازم.
در این ویدیو کوتاه ایده و چکیدهی صحبتهای خودم را آوردهام و به زودی این متن را تکمیل خواهم کرد و پاسخ خواهم داد که مدیریت زمان چیست و چه چیزهایی نیست؟
ویدیو کوتاه: مدیریت زمان چیست؟
در این ویدیو کوتاه تلاش کردهام مدیریت زمان را تعریف کنم و حتی بگویم که چه چیزی مدیریت زمان نیست .
این ویدیو در یوتیوب و آپارات منتشر شد.
آیا فقط تکنیک های مدیریت زمان کافی هستند؟
چند روز قبل هم یکی از دانشگاههای مطرح کشور از من دعوت کرد که آنجا برایشان کلاس مدیریت زمان برگزار کنم اما با محوریتِ تکنیکهای مدیریت زمان، که من هم این ویدیو را گرفتم و با دوستانِ همراهم به اشتراک گذاشتم: .
اگر به هر دلیلی این فیلم پخش نشد، از یوتیوب مشاهده کنید:
فیلم: چرا مدیریت زمان اهمیت داره؟
اینجا میتوانید فیلم صحبتهای مرا دربارهی اهمیت مدیریت زمان و تاثیر آن بر روی زندگی مشاهده کنید. اگر میخواهید محتوای این فیلم را ببینید روی این لینک کلیک کنید
این فیلم بخشی از دورهی رایگان سه ماهه است که من 91 تکنیک مدیریت زمان را در آن معرفی کردهام. اگر علاقمند هستید همهی فیلمهای رایگان منتشر شده را ببینید روی دکمهی زیر کلیک کنید:
مدیریت زمان: تلاش برای استفاده بهتر از فرصت زندگی
یک تعریف بسیار بسیار ساده از مدیریت زمان هم میشود این:
میخواهم فایل صوتی ۹ ثانیهای زیر را گوش کنید و این تعریف از مدیریت زمان را هم خوب به خاطر داشته باشید:
فیلم کوتاه سخنرانی در همایش دربارهی تعریف مدیریت زمان
در این فیلم کوتاه همین جمله را که تعریف سادهی مدریت زمان است، در همایش مدیریت زمان و کتابخوانی استان قم در دوسه دقیقه تشریح کردهام . میتوانید اینجا آن را مشاهده کنید:.
.دانلود این فیلم کوتاه با حجم ۶M..
.خلاصه همه تکنیک ها و روش های مدیریت زمان
من یک ابزار ذهنی بسیار خلاصه و جمع و جور طراحی کردهام به نام «قطب نمای زمان» این روش را پس از نوشتنهای بسیار و کلاسهایی که برگزار کردهام توانستم طراحی کنم.
اگر میخواهید هرکجایی که هستید و هرکاری که میکنید، به طور دائمی زمان خود را مدیریت کنید، پیشنهاد میکنم قطب نمای زیر را خوب یادبگیرید، آن را چاپ کرده و در اتاق خودتان بچسبانید و همواره تلاش کنید قطبنما هر چهار جهتش یکسان پیش برود:
تا زمانی که من این مقاله را آماده کنم و ابعاد آن را خدمت شما معرفی کنم، دوست دارم اگر نظر و صحبتی دارید برای من بنویسید و تعریف خودتان را از مدیریت زمان ارائه کنید.
از وقتی که ی جلسه مشاوره با اقای سلیمانی داشتم سوالات مختلف دوباره ذهنم رو درگیر کرده و اینکه داشتن برنامه برای یک سال خیلی کار سختی هستش و من هنوز قطب نمای زمان رو هنوز نتونستم کامل درکش کنم
فرشته جان به مرور اینها رو میتونی در ذهنت جمعبندی کنی.
تازه شروع کردی، راه زیادی پیشرو داری.
آقای سلیمانی، اینجا در بحث قطبنما و آرمان، گفتید که محدودیت در موضوعات داریم، اما هستند انسانهایی که چندین علائق دارن و درواقع اصطلاح چندپتانسیلی رو دارن و من به شخصه دیدم که یه نفر به بسیاری از علائقش به تخصص رسیده.
این عنوان ِ چندپتانسیلی، اصل بسیار مهمی به نام «کمبود منابع» را از بین نمیبره.
دنیای ما، نیازها و آرزوهای ما، این محدودیت را همیشه داشته و داره.