همانطور که در صفحه نخست و ابتدای مقاله اشاره شد، مبدع و توسعه دهنده روشی که امروزه به نام بولت ژورنال (Bullet Journal) یا بوژو (Bujo) میشناسیم شخصی به نام رایدر کارول (Ryder Carrol) است.
این مطلب بسیار کوتاه است اما اگر عجله دارید با نخواندن این مطلب چیزی از دست نمیدهید، بروید سراغ درس بعدی… اما اگر چند دقیقه کوتاه وقت دارید داستان آقای کارول شاید برایتان جالب باشد.
رایدر کارول از همان دوران کودکی مبتلا به اختلال کمتوجهی بوده است؛ اختلال کم توجهی یا ADD یک جور اختلال رفتاری رشدی است و شخص مبتلا به این اختلال معمولا توانایی دقت و تمرکز بر یک موضوع را ندارد و به همین علت یادگیری در او کند است.
رایدر در دهه ۱۹۸۰ میلادی و درست در زمانهای که مردم زبان تکلم با قاطرها را بیشتر از احساس فرد مبتلا به ADD درک میکردند و نمیتوانست برای بیماریاش از متخصص کمک بگیرد، از طریق آزمون و خطا سیستمی درست کرد که بتواند نقصش را پوشش بدهد.
او از طریق ثبت همه چیز(!) در دفتری که چیزی بین دفتر برنامهریزی، دفتر خاطرات روزانه، دفترچه یادداشت، تودولیست، سیستم کارها و دفترطراحی بود توانست به زندگیاش نظم بدهد و ذهن آشفتهاش را مرتب کند.
رایدر کارول سالها بعد در سال ۲۰۱۳ وقتی در سمت طراح وب در یک شرکت مد کار میکرد، خیلی اتفاقی و از طریق همکارش متوجه شگفتانگیز بودن این روش شد. او همانجا تصمیم گرفت ایدهاش را در اینترنت به اشتراک بگذارد و بعد نام بولت ژورنال را برایش انتخاب کرد.
ایدهای که خیلی زود مورد اقبال وسیع افراد و سایتها و نشریات قرار گرفت و نهایتا وقع ما وقع.
تا اینجا نکات مقدماتی روش برنامه ریزی و مدیریت زمان بولت ژورنال و کمی از تاریخچه این روش صحبت کردیم. اما اگر میخواهید بدانید چگونه میشود به خیل کثیر افرادی که از بولت ژورنال استفاده میکنند و زندگیشان را با آن سر و سامان میدهند پیوست، نفس عمیق بکشید و ادامهی مطلب را با دقت بخوانید.
عالیییی بود واقعا ممنون که انقدر با حوصله توضیح دادین :)))
ممنون از توجهتون – امیدوارم کمک کنه مدیریت زمان و برنامه ریزی بهتری داشته باشید