دیتاکس یا سم زدایی اینستاگرام instagram شبکه های اجتماعی

کنترل استفاده از شبکه های اجتماعی – دیتاکس اینستاگرام

چند روز قبل تصمیم گرفتم یک هفته نرم‌افزار (اپلیکیشن) اینستاگرام را از گوشی تلفن همراه خودم حذف کنم، چرا که در یک ماهِ گذشته، زمانِ استفاده‌ی من از این برنامه به شدت زیاد شده بود. راستش را بخواهید گرفتارِ استوری گذاشتن زیاد و پست دائمی مطالب متنوع و روزانه شده بودم و می‌خواهم این رویه را کنترل و کند کنم. روشی که من گاه به گاه از آن استفاده می‌کنم به فارسی می‌شود سم‌زدایی یا همان Detox (دیتاکس).

کنترل استفاده از اینستاگرام (دیتاکس)

عکس‌نوشته‌ی زیر را در صفحه‌ی اینستاگرام خودم منتشر کردم و به صورت کوتاه نوشتم:

دیتاکس اینستاگرام و شبکه های اجتماعی - کنترل و مدیریت استفاده

.

بر همین اساس یک هفته نیستم.
فکر می‌کنم بی‌خود و بی‌جهت استفاده‌ی زیادی از اینستاگرام دارم و باید از آن فاصله بگیرم.
البته اگر شما چنین کاری می‌کنید نیازی به اطلاع پ‌رسانی نیست، بروید و بعد یک مدت برگردید، تعجب خواهید کرد اگر ببینید هیچ‌کس متوجه نشد و بود و نبودتان یکی است! و این همه ولع ِ حضور در فضای دیجیتال را نخواهید داشت. من اما به دلیل ِ آموزشی بودن این قضیه مجبورم آن را بیان کنم شاید برای شما هم مفید باشد.
تا صبحِ شنبه‌ی آینده، برنامه‌ی اینستاگرام را از گوشی حذف می‌کنم. دوستان اگر سوال یا پیامی دارند، از طریق تلگرام، تماس تلفنی یا پیامک می‌توانند ارسال کنند. نوسته‌های بیشتر من در این خصوص در سایتِ خودم وجود دارد. در منوی بالا بخشِ نوشته‌های منتخب می‌توانید بخوانید و بکاربگیرید.
هرکسی دوست داشت می‌تونه با من این چالش رو شروع کنه.

.

.

فایل صوتی کوتاه

برای دوستانی که علاقمند هستند فایل صوتی بشنوند، یک فایل کوتاه ۳ دقیقه و ۲۸ ثانیه‌ای ضبط کرده‌ام که می‌توانید در اینباره بشنوید یا دانلود کنید:

دانلود این فایل صوتی کوتاه

برای شنیدن فایل‌های صوتی بیشتر من به رادیو مدیریت زمان مراجعه کنید.

.

.

نوشته‌های مرتبط و بقیه‌ی دیتاکس‌های من

در آدرس زیر می‌توانید لیستی از دیتاکس‌های مرا ببینید و بخوانید:

آرشیو نوشته‌های Detox یا سم‌زدایی

یکی از نوشته‌هایی که در آرشیو بالا خواهید دید نوشته‌ی زیر است که مطالب منسجم و بسیار بیشتری درباره‌ی اینکار را آنجا توضیح داده‌ام، پیشنهاد می‌کنم این نوشته را حتما نگاهی بیاندازید:

دیتاکس و استفاده‌ی کمتر از گوشی تلفن همراه

.

.

چالش فردی را جدی بگیرید

یکی از بهترین شیوه‌های که من برای زمان‌جویان علاقمند به مدیریت زمان پیشنهاد می‌کنم استفاده از «چالش فردی» است. برای هر تصمیم و انتخابی که دارید و قرار بر تغییر و رشد فردی که دارید و… من این روش را به شما پیشنهاد می‌کنم. 

در آدرس زیر می‌توانید فایل‌های صوتی و ویدیویی رایگان آموزش آن را بشنوید و ببینید و حتی برای انجام سم‌زدایی (دیتاکس) خودتان از آن روش استفاده کنید:

چالش فردی چیست؟

با آروزی موفقیت 

سجاد سلیمانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.