ما معتاد شبکه های اجتماعی شده ایم؟ آیا اعتیاد به اینستاگرام، تلگرام، توئیتر (توییتر) و… ممکن است؟ مقدار استفاده درست از شبکه های مجازی چقدر است؟ اینها پرسشهایی بسیار مهم است که باید به آنها پاسخ بدهیم. من به عنوان معلم و مربی مدیریت زمان میخواهم یک سوال را با شما در میان بگذارم.
در این نوشته فقط از یک زاویهی خاص به موضوع نگاه کردهام. قطعا من با محدودیتهای اعمال شده برای شبکههای اجتماعی مخالف هستم، اما به عنوان یک تجربهی پیشآمده میخواهم از منظرِ خودم که زمان است به موضوع بیاندیشم.
.سوالاتی که میتوانیم بپرسیم:
وقتی تلگرام و اینستاگرام فیلتر و دسترسی ما به آن محدودتر شد، (هرچند همه از فیلترشکن استفاده میکردند، اما باز هم محدودیت وجود داشت)
تلاش کنید به این دو سوال جواب بدهید:
- آیا احساس کردی زمان اضافه داری؟
- اگر زمانی به دست آوردهای؛ با آن چکار کردی؟
- به نظر شما خودمان میتوانیم شبکه های اجتماعی را محدود کنیم (به نوعی فیلتر) و زمان بیشتری برای زندگی داشته باشیم؟ چگونه؟
جواب درست به سوال بالا میتونه به ما در کنترل شبکههای اجتماعی کمک کند. من به تنهایی ساعتهای طولانی را صرف این شبکهها میکنم و ما (همه ی آدم های فعال در این شبکهها) میلیونها ساعت را دستهجمعی به این شکل مصرف میکنیم.
این پاسخ میتواند تلنگری بسیار کوچک باشد برای شناسایی رفتار و عادت های خودمان. . .پینوشت اول:
امروز این را در کانال تلگرام مدیریت زمان منتشر کردم. میتوانید در کانال من عضو شوید. .پینوشت دوم:
من مجموعه نوشتههای مختلفی را برای کنترل شبکههای اجتماعی و ترک اعتیاد به آنها و اینترنت و حتی بازیهای کامپیوتری را منتشر کردهام. برای نمونه یک فیلم بسیار خوب با توضیحات کافی و تکنیکهای بسیار مختلف را برای شما آماده کرده ام. پیشنهاد میکنم حتما سری به آن بزنید:
فیلم تراپی: ترک اعتیاد و وابستگی زیاد
.پینوشت سوم:
این سوال یکی از نوشتههای بخش باشگاهِ مغز برای مدیریت زمان و همچنین مدیریت زمان در شبکههای اجتماعی هست که امیدوارم به عنوان تلنگری برای ما مفید باشد و توجّه ما را در این خصوص جمع کند تا بتوانید در نهایت به یک روش و سبک مناسب خودتان برای مدیریت زمان برسید.
.برای آنکه این سوال را خوب به خاطر بسپاریم،
میتوانید همینجا در بخش نظرات؛ پاسخ خود را بنویسید.
. .آدرس کوتاه این نوشته: