برنامهریزی و شروع کار خیلی به تقویم ربطی نداره. ما هر لحظه میتوانیم یک برنامهی جدید را شروع کنیم. بسیاری از مردم برای شروع یک کار و برنامه منتظر اول هفته، سرماه و یا سر سال هستند، بیآنکه بدانند در جهان هستی چنین تقسیمبندی وجود ندارد، این ما هستیم که برای روزها اسم انتخاب کردهایم و سالهایی میشماریم و سالها را به ماهها و فصلها تقسیم کردهایم.
هر یک از ما که بخواهیم، میتوانیم در هر لحظه و هر روزی از سال یک آغازی نو برای زندگی خویش داشته باشیم، همانند دورهی ذرهبین که سال گذشته برای زمانجویان عزیزم برگزار کردم، یک آغاز در پایان سال
فایل صوتی کوتاه دربارهی این چالش
در یک فایل کوتاه توضیحاتی دربارهی این چالش بیان کردهام که میتوانید در دانلود کنید و بشونید:
دانلود فایل صوتی کوتاه دربارهی چالش صدروز تا نوروز
برای چه کسانی؟
امسال نیز میخواهم پایان سال را به شیوهای نو در پیش بگیریم، پیشنهادی که میتواند از سوی هرکسی پذیرفته شود که:
به تغییر در زندگی و ایجاد عادتهای خوب و سازنده در زندگی (مثل مطالعه؛ تمرین سخنرانی؛ ورزش کردن؛ منظم بودن و….)
و یا کنار گذاشتن یکسری از عادتها و کارهای نامطلوب در زندگی (به ویژه آنهایی که زمان و عمر ما را تلف میکنند)
روشی کارآمد به نام چالش فردی (چالش شخصی)
چالش فردی یا همان چالش شخصی روشی است که به وسیله آن شما میتواند کار و عادت مورد علاقهی خودتان را در یک زمینهی خاص و مدت زمانی مشخص در پیش بگیرید. آموزش کامل چالش فردی به همراه فایلهای صوتی و ویدیویی کلیک کنید (به همراه نمونههایی که خودم اجرا کردهام). برای اجرا چالش صد روز تا نوروز شیوهنامه و روش اجرایی ما استفاده از چالش فردی است. شما برای ۱۰۰ روز باقیمانده تا نوروز یک برنامه و کاری که دلتان میخواهد را انتخاب میکنید و هر روز آن را انجام میدهید. که البته این روش شامل (جایزه – جریمه و استراحت یا فورسماژور هم میباشد که در آموزش چالش فردی به آن پرداخته شده است)
چه کار کنیم؟
همانند نمونه چالشهایی که من داشتم، شما هم میتوانید یک کار چالشی برای خودتان انتخاب کنید و برابر آموزشهایی که در بخش آموزش چالش فردی گفتهام، تا ۲۹ اسفند سال جاری آن را با جدیت تمام انجام بدهید. یادتان باشد که باید برای چالش خودتان روشی مناسب برای اندازهگیری داشته باشید که قبلا آن را آموزش دادهام.
نمونههای چالشی پیشنهادی
- ورزش کردن
- مطالعه روزانه (بر حسب ساعت یا تعداد صفحهها)
- کار عملی در خانه
- کار روی مهارتی که دوست داری (زبان انگلیسی-سخنرانی-برگزاری جلسه و..)
- منظم بودن (در خانه یا محل کار)
- رسیدگی هرروزه به کارهای دفتر
- اختصاص دادن زمان ویژهی روزانه برای پروژه
- و….
لینک کوتاه: