با هدف آموزش مدل ذهنی و مایندست مدیریت زمان توانستم این کارگاه را در دانشگاه الزهرا تهران و در پاسخ به این دو پرسش برگزار کنم: چه کسی میتواند زمان را مطرح کند؟ چگونه؟
سوال بسیار مهمی که در کارگاهی هشت ساعته به آن پرداختیم .این کارگاه با حمایت انجمن علمی دانشجویی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اطلاع رسانی و برگزار شد که در ادامه گزارشی کوتاه و عکسهایی از پوستر این کارگاه و کلاس را مشاهده میکنید:
یک نکته و شرط قبل از برگزاری دوره
وقتی برای مذاکره و شرایط برگزاری کارگاه رفته بودم یک نکته را خدمت دوستان عزیز انجمن گفتم و این بود که باید طوری آموزشها را ارائه کنیم که هر فرد بتواند موارد آموزشی مورد نیاز خودش را دریافت کند.
اشاره دوباره به یک نکته مهم
پس از سالها آموزش مدیریت زمان به این نتیجه رسیدهام که ما احتیاج داریم این دورهها را در دوبخش مجزا برگزار کنیم. (بالای همین متن هم اشاره کردم: چه کسی میتواند زمان را مطرح کند؟ چگونه؟ )
بر همین اساس در جلسهی اول کارگاه من ویژگیهای شخصیتی که میتواند زمان را مدیریت کند پرداخته و سپس به سراغِ چگونگی و تکنیکهای مدیریت زمان رفتم.مجموعهی این صحبتها را میتواند به عنوان مدل ذهنی (یا مایندست MindSet ) مدیریت زمان مطرح کرد که در این آدرس جداگانه به آن پرداختهام.
عکسهایی از این دوره
در این بخش چند عکس که دوستان عزیز شرکت کننده گرفته بودند را میآورم: .
.
.
.
.
.
.
دوره رایگان مدیریت زمان
در این لینک میتوانید دوره رایگان مدیریت زمان مرا ببینید و بشنوید.