مدیریت زمان با تنبلی و اتلاف وقت

مدیریت زمان با تنبلی و اتلاف وقت

زمان مطالعه: ۲ دقیقه

تنبلی و اتلاف وقت دو موردی هستند که همیشه مورد نکوهش جمعی قرار گرفته‌اند، دنیای مدرن پرسرعت امروزی هم حس باختن و عقب ماندن را برای همه ایجاد کرده‌است به ویژه برای دو دسته: آدم‌های تنبل و کسانی که وقت و زمان خودشان (ارزشمندترین دارایی زندگی) را تلف می‌کنند (و یا استفاده درست، استاندارد و بهینه‌ای از آن ندارند). اما آیا ما تعریف درستی از تنبلی و اتلاف وقت داریم؟ آیا ما باید از همه‌ی زمان و تک تک لحظه‌هایمان به بهترین شکل ممکن و کاملا کاربردی و مفید استفاده کنیم؟

در سلسله نوشته‌هایی با عنوان «مدیریت زمان با تنبلی و اتلاف وقت» قصد دارم به این موضوع بسیار مهم بپردازم که اولا مدیریت زمان چه تعریفی برای ما دارد؟ و اینکه آیا همه‌ی ما می‌توانیم مثل تخم‌مرغ‌های سفید و خوشگلِ یک‌دست و کنار هم چیده باشیم و همه مثل هم رفتار کنیم؟

آیا مدیریت زمان برای همه‌ی ما معنای یکسانی دارد؟ چرا هر چه زیادتر کار می‌کنیم کار بیشتری درست می‌شود و عملا ما کارهایمان تمام نمی‌شود؟ و اینکه آیا ما باید در همه‌ی ۲۴ ساعت خویش کار کنیم و عرق بریزیم؟ این همه کار کردن برای چه هدفی است؟ آیا کارمندان شرکت‌های خلاق، پیش‌رو و موفق هم از همه‌ی زمان خود بهره‌کشی می‌کنند؟

ویدیو: دستاوردهای تنبلی و اتلاف وقت

در ویدیوی کوتاه زیر که کاملا بداهه و در ساعات پایانی شب گرفته شده، به خاطر این چالش فردی موفقیت‌آمیز خودم آن را ضبط کرده و تصمیم گرفتم که این بحث را در سایتم به طور رسمی آغاز کنم و نوشته‌ها و مثال‌ها و موارد مختلفی را به آن اضافه کنم. بهتر است قبل از پرداختن به بحث این ویدیو را با هم ببینیم ( البته قبلا در تلوزیون زمان TimeTV این ویدیو در این آدرس منتشر شده بود):

مدت زمان ۱۰ دقیقه و ۱۰ ثانیه

دانلود مستقیم این ویدیو

اگر به هر دلیل ویدیوی بالا نمایش داده نشد و یا اگر خواستید این ویدیو را با کیفیت بهتری مشاهده کنید می‌توانید در ادامه این ویدیو را از کانال من در سایت آپارات مشاهده یا دانلود کنید:

.

.

چرا مدیریت زمان با تنبلی و اتلاف وقت؟

بهانه و ایده این نوشته مدت‌ها با من بوده است. خود من جزو کسانی هستم که شبانه‌روزی (یا به تعبیری دیزلی و به تعبیری بهتر خرکی) کار می‌کردم و هنوز هم دچار این عارضه هستم و یادم می‌رود که برای زندگی بهتر باید تنبلی و اتلاف وقت هم داشته باشم و اصلا نیاز نیست از تک تک ثانیه‌هایم بهره‌کشی کنم.

علاوه بر تجربیات خودم و نکته‌هایی که از آدم‌های بزرگی که در طول زندگی شنیده بودم، همین اواخر یک مقاله بسیار خوب از آقای الیور برکمن را در بخش مقالاتِ کتابخانه زمان منتشر کرده‌ام که پیشنهاد می‌کنم این مقاله بسیار بلند اما مهم را که نقدی جدی به صنعت آموزشی مدیریت زمان و بهره‌وری است مطالعه کنید:

چرا مدیریت زمان زندگی ما را خراب می‌کند؟

این مطلب طی روزهای آینده به روز شده و تکمیل خواهد شد. اگر زودتر این نوشته را می‌خوانید امیدوارم مقاله‌ی معرفی شده بالا از آقای الیور برکمن را خوانده باشید.

نوشته‌های مرتبط با این بحث را می‌توانید در دسته‌بندی زیر دنبال کنید:

مدیریت زمان با اتلاف وقت و تنبلی

 

سجاد سلیمانی ( مربی و مدرس مدیریت زمان )

.

.

.

 

لطفا به این مطلب امتیاز دهید 🙂
[Total: ۱ Average: ۵]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.